Drentse Ambassade-meisje website

Drentse ambassade, een stukje Drenthe in Den Haag

Van 13 tot en met 18 september 2017 organiseerde de provincie Drenthe de Drentse ambassade in Den Haag. De ambassade is onderdeel van het Prinsjesfestival, dat in 2017 voor de vijfde keer rondom Prinsjesdag werd georganiseerd.

Wij lieten Den Haag kennismaken met ons toekomstgerichte, energieke en innovatieve bedrijfsleven en onze agrarische sector. Ook presenteerde Drenthe zich als grensregio, waarin we mooie resultaten behalen met onze Duitse buren en andere Europese partners. Zo lieten we zien wat Drenthe te bieden heeft, maar ook wat daarvoor nodig is vanuit de politiek en de samenleving. Tot slot kleurden we Den Haag met allerlei activiteiten die maken dat mensen hier zo graag komen.

CMV17060804-Drentse Ambassade-strikje website

Nieuws

Twitter

Prinsjesfestival

logo-prinsjesfestivalPrinsjesfestival viert het feest van de democratie. Het is uitgegroeid tot een moderne traditie met een betekenisvol programma vol feestelijke en inhoudelijke activiteiten.

In 2017 verbindt de provincie Drenthe zich nadrukkelijk aan Prinsjesfestival. Wij starten een dag eerder met onze activiteiten en sluiten af op 18 september. Prinsjesfestival eindigt op Prinsjesdag.