Tv-Programma Aan Tafel! over eten in Drenthe


Van 10 tot en met 17 oktober is de Dutch Food Week 2020. Tijdens de Dutch Food Week staan nieuwe ideeën rondom ons eten centraal. In het tv-programma Aan Tafel! praat presentator Loes van der Laan met een aantal gasten over noordelijke initiatieven. Aan Tafel! is geproduceerd in opdracht van de provincies Drenthe en Groningen.

In de uitzending wordt een aantal onderwerpen belicht over innovatieve landbouw en voedsel in Noord Nederland. Niels Grootenboer van De Graanrepubliek uit Bad Nieuweschans, Johan Laarman van 't Vershuus in Ruinen en bijzonder hoogleraar natuurinclusieve plattelandsontwikkeling Martijn van der Heijde schuiven aan. Op de achtergrond wordt een heerlijk recept gekookt uit Kindermenu 2.0: een kookboek met recepten van kinderen.

In een televisieprogramma van nog geen half uur kan slechts een tipje van de sluier worden opgelicht. Er is veel meer te vertellen over de besproken onderwerpen en de personen die bij Aan Tafel! te gast waren. Alle informatie én de uitzending vindt u hier.