Welk huis verdient de titel ‘Duurzaamste Huis van provincie Drenthe'?

Het publiek kan van 22 september tot 6 oktober stemmen op haar favoriete duurzame huis van provincie Drenthe. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun energiezuinige huis. De acht huiseigenaren uit Drenthe vertellen graag over de aanpak en laten nu vol trots het resultaat zien. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van provincie Drenthe.

De huiseigenaren doen mee met de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De winnaar van de provinciale verkiezing gaat door naar deze landelijke publieksverkiezing, waarna hij het van 10 tot 17 november opneemt tegen de andere provinciewinnaars.

Lees meer over de verkiezing, of breng jouw stem uit: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/stemmen.

Provincie Drenthe ondersteunt de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland, om duurzame voorbeelden een podium te geven.