Inloopavond aanleg rotonde Valderseweg Dwingeloo

Rotonde N855

Op donderdag 19 oktober houden de provincie Drenthe en de gemeente Westerveld een inloopavond over de aanleg van een rotonde in de provinciale weg N855 (kruising Lheedermade/Valderseweg) bij Dwingeloo.  De rotonde zal de huidige T-kruising op deze locatie  vervangen. De inloopavond vindt plaats van 16.30 tot 20.00 uur in Cultureel Centrum Over Entinghe, Entingheweg 13, 7991 CB in Dwingeloo.

Belangstellenden kunnen tijdens deze inloopavond kennis nemen van de plannen en de ontwerptekeningen bekijken. Medewerkers van de provincie Drenthe en de gemeente Westerveld geven een toelichting op het ontwerp. Ook kunnen zij allerlei vragen beantwoorden,  bijvoorbeeld over de duur van de werkzaamheden, de bereikbaarheid en de omleidingsroutes. De werkzaamheden beginnen naar verwachting in maart 2018.

Laatst bijgewerkt op 19 oktober 2017.

Bekijk de presentaties

Bekijk het ontwerp van de nieuwe rotonde in een 3D-animatie.

Bekijk de nieuwe rotonde als 360 gradenfoto1 of 360 gradenfoto2.

• Op tablet of telefoon: als u met tablet of telefoon in de hand om uw as draait, beweegt heb beeld mee.
  • Op uw pc of laptop: u kunt met de muis het beeld rond laten draaien.

Er zijn twee lagen: de bestaande situatie (Bestaand) en de nieuwe situatie (Nieuw)