Komende zaterdag N34 dicht tussen Klijndijk en Emmen-Noord


Op zaterdag 4 maart is de N34 in beide richtingen dicht tussen de aansluitingen Klijndijk en Emmen-Noord. Aan de westkant van de weg voeren we herstelwerkzaamheden uit aan de berm en leggen we grasbetontegels naast de weg. De afsluiting duurt zaterdag de hele dag, van ‘ochtends 9.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur.

Op dit deel van de N34 komt het voor dat weggebruikers door de berm rijden. Om te voorkomen dat dit in de toekomst tot gevaarlijke verkeerssituaties kan leiden, leggen we een strook met grasbetontegels in de berm.

Omleidingsroute

Doorgaand verkeer richting het noorden (Borger/Groningen) wordt omgeleid via de N381 richting Emmen en de parallelweg Odoornerweg richting Klijndijk. Bij Klijndijk kan het verkeer de N34 oprijden richting het noorden.

Doorgaand verkeer richting het zuiden richting Emmen/Coevorden wordt vanaf de aansluiting bij Klijndijk omgeleid via de Odoornerweg richting Emmen en vervolgens via de N381 richting Drachten. Ook de Qbuzz (lijn 300) volgt een omleidingsroute. Kijk op www.qbuzz.nl voor actuele reisinformatie.