Slenerweg tijdelijk dicht door werkzaamheden nieuwe aansluiting N34 bij Klijndijk


Voor de aanleg van de nieuwe aansluiting van de N34 bij Klijndijk gaat de Slenerweg de komende periode op de schop. Aannemer Avitec legt onder meer twee rotondes aan en een fietspad. De afsluiting gaat in op maandag 14 februari en duurt tot eind april 2022.

Lokaal verkeer tussen Noord-Sleen (’t Haantje) en Klijndijk kan omrijden via de Frieslandroute (N381), de N34 en bij afrit Emmen-Noord naar Klijndijk. Volg de werkzaamheden en bekijk de omleidingsroutes via de BouwApp. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de (al bekende) omleidingsroute via de Torenweg.

Voortgang werk

Voor een veilige en vlotte doorstroming op de N34 realiseert de provincie een nieuwe ongelijkvloerse aansluiting bij Klijndijk. Aannemer Avitec is sinds eind 2021 aan het werk om de aanleg van deze nieuwe aansluiting van de N34 te realiseren. De contouren van de toekomstige op- en afritten zijn steeds beter zichtbaar. De werkzaamheden verlopen volgens planning. Vorige maand is gestart met de aanleg van de parallelweg de Odoornerweg: de nieuwe verbindingsweg tussen Emmen-Noord en de N34 bij Klijndijk. Ook is gestart met de aanleg van de nieuwe carpoolplaats, die naast de rotonde aan de oostkant van de N34 komt te liggen.

Vooraankondiging weekendafsluiting N34 Exloo en Emmen-Noord

In het weekend van vrijdag 18 maart om 19.00 uur tot maandag 21 maart 6.00 uur is de N34 dicht tussen Emmen-Noord en Exloo. De nieuwe fietsbrug die naast het viaduct Oringerweide komt te liggen, wordt dan geplaatst. Ook vinden er asfalteerwerkzaamheden plaats voor de aanleg van de nieuwe op- en afrit. Tevens wordt naast de N34 (tussen Odoorn-Noord en Exloo) een vangrail geplaatst.

de BouwApp

De BouwApp is via de mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar “Avitec of N34”
  • Open het project en klik op ‘volgen’
  • Selecteer betreffende doelgroep