Onttrekking aan het openbaar verkeer van de parkeerplaats aan de Brunlaan te Peize

Publicatiedatum
15 juli 2020
overig

Provinciale Staten hebben besloten de openbare parkeerplaats ter hoogte van de Brunlaan te onttrekken aan het openbaar verkeer. In 2019 is de fietstunnel ‘Peizerwold’ onder de N372 ter hoogte van de Brunlaan te Peize aangelegd. De provincie heeft als taak het risico op verkeersongevallen omlaag te brengen en te houden. In het kader van de verkeersveiligheid heeft de provincie conform de geldende richtlijnen een geleiderail langs de N372 geplaatst, langs de locatie waar nu de parkeerplaats is. Hierdoor is de parkeerplaats niet meer bereikbaar.

Belanghebbenden kunnen tot en met 26 augustus 2020 een beroepschrift indienen tegen dit besluit bij de Rechtbank Noord-Nederland. Voor meer informatie over het indienen van een beroepschrift verwijzen wij u naar www.provincie.drenthe.nl/bezwaarprocedure.