Header website - provinciehuis in Assen

17dec2014

De Drentse gemeenten hebben hun financiën goed op orde.

1dec2014

Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar stelt Piet Adema (50) uit Drachten aan tot waarnemend burgemeester in de gemeente Borger-Odoorn.

31okt2014

Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar heeft Ton Baas (68) uit Olteholtpade aangesteld als waarnemend burgemeester in de gemeente Midden-Drenthe.

23sep2014

Drenthe blijft extra investeren in werkgelegenheid. Bij het vaststellen van de Begroting 2015 heeft het college van gedeputeerde staten ruim 10 miljoen extra vrijgemaakt.

18aug2014

Er hebben 18 mensen gesolliciteerd naar de functie van burgemeester in de gemeente Assen.

18aug2014

Er hebben 27 kandidaten gesolliciteerd naar de burgemeesterspost in de gemeente Tynaarlo.

9mei2014

Per 1 mei nemen alle Drentse gemeenten, de waterschappen en de provincie Drenthe voor elkaar bestemde meldingen en vragen aan.

22apr2014

Ondanks jarenlange bezuinigingen van de rijksoverheid op het provinciefonds, heeft de provincie Drenthe grip weten te houden op haar financiën.

20mrt2014

Er heeft zich een politieke aardverschuiving voltrokken, ook in Drenthe.

20feb2014

Marco Oud blijft voorlopig burgemeester van Borger-Odoorn. Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar beëdigde hem voor een nieuwe ambtstermijn.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan