Header website - provinciehuis in Assen

31okt2014

Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar heeft Ton Baas (68) uit Olteholtpade aangesteld als waarnemend burgemeester in de gemeente Midden-Drenthe.

23sep2014

Drenthe blijft extra investeren in werkgelegenheid. Bij het vaststellen van de Begroting 2015 heeft het college van gedeputeerde staten ruim 10 miljoen extra vrijgemaakt.

18aug2014

Er hebben 18 mensen gesolliciteerd naar de functie van burgemeester in de gemeente Assen.

18aug2014

Er hebben 27 kandidaten gesolliciteerd naar de burgemeesterspost in de gemeente Tynaarlo.

9mei2014

Per 1 mei nemen alle Drentse gemeenten, de waterschappen en de provincie Drenthe voor elkaar bestemde meldingen en vragen aan.

22apr2014

Ondanks jarenlange bezuinigingen van de rijksoverheid op het provinciefonds, heeft de provincie Drenthe grip weten te houden op haar financiën.

20mrt2014

Er heeft zich een politieke aardverschuiving voltrokken, ook in Drenthe.

20feb2014

Marco Oud blijft voorlopig burgemeester van Borger-Odoorn. Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar beëdigde hem voor een nieuwe ambtstermijn.

20jan2014

Vandaag heeft burgemeester Frank van Zuilen van de gemeente Tynaarlo kenbaar gemaakt aan de Commissaris van de Koning, Jacques Tichelaar, dat hij niet in aanmerking wenst te komen voor herbenoeming.

3dec2013

Twee keer per jaar ontvangt de provincie Drenthe van haar accountant Ernst & Young een rapport over de interne bedrijfsvoering en processen.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan