Header website - provinciehuis in Assen

Nieuws

Inhoud

9mei2014

Per 1 mei nemen alle Drentse gemeenten, de waterschappen en de provincie Drenthe voor elkaar bestemde meldingen en vragen aan.

22apr2014

Ondanks jarenlange bezuinigingen van de rijksoverheid op het provinciefonds, heeft de provincie Drenthe grip weten te houden op haar financiën.

20mrt2014

Er heeft zich een politieke aardverschuiving voltrokken, ook in Drenthe.

20feb2014

Marco Oud blijft voorlopig burgemeester van Borger-Odoorn. Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar beëdigde hem voor een nieuwe ambtstermijn.

20jan2014

Vandaag heeft burgemeester Frank van Zuilen van de gemeente Tynaarlo kenbaar gemaakt aan de Commissaris van de Koning, Jacques Tichelaar, dat hij niet in aanmerking wenst te komen voor herbenoeming.

3dec2013

Twee keer per jaar ontvangt de provincie Drenthe van haar accountant Ernst & Young een rapport over de interne bedrijfsvoering en processen.

5nov2013

Hoe is het aantal banen in de vrijetijdseconomie door de jaren heen veranderd? Hoeveel voortgang maken provincie en partners met de bestrijding van de verdroging van onze natuurgebieden?

15okt2013

De provincie Drenthe zet volgend jaar extra in op werkgelegenheid. Bij het vaststellen van de Begroting 2014 heeft het college van gedeputeerde staten zeven projecten benoemd op de thema's economie, natuur & landschap en energie.

11okt2013

Europa is geen ver-van-je-bed-show. Dit werd opnieuw duidelijk tijdens de week van de Europese regio's en steden, de EU Open Days, jaarlijks georganiseerd door het Comité van de Regio's. Een evenement waarbij Europese regio's laten zien wat ze te bieden hebben.

9aug2013

Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar heeft Piet Adema (48) uit Drachten aangesteld tot waarnemend burgemeester in de gemeente Tynaarlo.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan
Volg ons op Twitter!
Sitemap overslaan
Sluit sitemap