Header website - Lente op de Westerbrink

Nieuws

Inhoud

30jan2015

Diverse partijen uit het o.a. zorg- en welzijnslandschap kwamen gisteren bijeen om de toekomst van de zorg in Drenthe te bespreken.

21nov2014

De eerste ‘Bosatlas van het Voedsel’ is 20 november verschenen. Deze nieuwe thema-atlas schetst een veelzijdig beeld over de Nederlandse voedselvoorziening.

9sep2014

Dinsdag 9 september gaat de Drentse leefbaarheidsmonitor online.

11jun2014

Met de werkconferentie ‘Zorglandschap Drenthe' die op 6 juni is gehouden, is een belangrijke eerste stap gezet op weg naar toekomstbestendige zorg in de provincie Drenthe. Het is belangrijk om daar met elkaar over in gesprek te gaan en de samenwerking te zoeken. Dit moet leiden tot concrete resultaten voor de inwoners van Drenthe.

14feb2014

Door vergrijzing en leefgewoonten komen er steeds meer mensen met hart- en vaatziekten. Landelijk zijn er nu al meer dan een miljoen. Zij hebben zorg en aandacht nodig.

17dec2013

Ondernemers en onderzoekers uit Noord-Nederland presenteren donderdag 28 november de laatste ontwikkelingen op het gebied van medische-en sensortechnologie.

11dec2013

De provincie Drenthe maakt in 2014 ruim 1 miljoen euro over aan de gemeenten voor de versterking van hun jeugdbeleid.

8nov2013

De provincie Drenthe, STAMM CMO, Hanzehogeschool en de gemeente Aa en Hunze gaan in 2014 een bewustwordingscampagne voeren rondom het thema Mantelzorg.

10okt2013

Het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN), de Eems Dollard Regio (EDR) en de provincies Groningen en Drenthe organiseerden op 25 juni het symposium "Healthy Lifestyle: Kunst & Cultuur, Creatief en Gezond Ondernemen in het Hof van Saksen te Nooitgedacht. Voor aanvang van het symposium werd uitgegaan van ca. 80 à 100 deelnemers, maar de belangstelling bleek met ca. 150 deelnemers beduidend groter.

10sep2013

"Na het afzwemmen ga ik wel opruimen, vullen jullie de diploma's maar in". Dit is één van de citaten van een vrouw die al jaren in het zwembad werkt en moeite heeft met lezen en schrijven.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan
Volg ons op Twitter!
Sitemap overslaan
Sluit sitemap