Openbaar Vervoer

Verkeer, voertuigen en wegen. - Header website

OV-bureau Groningen-Drenthe

Streekbus bij bushalte

Het OV-Bureau Groningen Drenthe is een samenwerkingsverband van de Provincie Groningen, de Provincie Drenthe en de Gemeente Groningen. Het OV-Bureau Groningen Drenthe ontwikkelt, organiseert en beheert het openbaar vervoer (exclusief spoor) in geheel Groningen en Drenthe.

Vechtdallijnen

Vechtdallijnen

Met ingang van 9 december zal Arriva de treinverbindingen verzorgen in het Vechtdalgebied. Als eerste zullen de nieuwe treinen van Arriva gaan rijden op de verbinding Zwolle-Emmen. Vanaf december 2013 zullen de treinen van Arriva ook gaan rijden op de verbinding Almelo-Mariƫnberg.

Consumentenplatform Openbaar Vervoer Drenthe

Logo OV Consumentenplatform

Consumenteninspraak is een wettelijke verplichting volgens de Wet personenvervoer 2000. In Drenthe vertegenwoordigt het OV-Consumentenplatform (OVCP) de consument. Zij adviseren overheden en vervoerders over alles wat bij het openbaar vervoer in de provincie Drenthe komt kijken.

Transferium De Punt

Logo Transferium de Punt

De Punt is een interessante locatie voor een vervoerknooppunt in de vorm van een transferium. Hier komen OV-lijnen, het spoor, twee wegverbindingen en een waterverbinding samen.

Navigatielinks overslaan
Volg ons op Twitter!
Sitemap overslaan
Sluit sitemap