header economie

Nieuws

Inhoud

25nov2014

Het Platform Beta Techniek heeft namens het Ministerie van OCW groen licht gegeven voor de start van 'Toptechniek in bedrijf Drenthe'.

21nov2014

De eerste ‘Bosatlas van het Voedsel’ is 20 november verschenen. Deze nieuwe thema-atlas schetst een veelzijdig beeld over de Nederlandse voedselvoorziening.

18nov2014

Samen met het bedrijfsleven, kenniscentra, gemeenten en sociale partners heeft de provincie Drenthe één miljoen euro van het Rijk ontvangen voor de verdere versterking van de vrijetijdseconomie in Drenthe.

30okt2014

Consejo uit Dalen is het eerste bedrijf dat een financiering van 150.000 euro ontvangt uit het MKB Fonds Drenthe.

1okt2014

'Techniek is meer dan grote machines en vuile handen'. Met die woorden opende gedeputeerde Ard van der Tuuk (PvdA) de eerste regionale bijeenkomst ‘Talentontwikkeling en loopbaanoriëntatie van meisjes in bèta/techniek.

23sep2014

Drenthe blijft extra investeren in werkgelegenheid. Bij het vaststellen van de Begroting 2015 heeft het college van gedeputeerde staten ruim 10 miljoen extra vrijgemaakt.

17sep2014

Vanuit de provincie Drenthe is een campagne gestart om voor het Drents bedrijfsleven op zoek te gaan naar hoger opgeleide technici. De landelijke campagne “Proefwerken in de techniek” is vanaf 15 september o.a. te beluisteren op verschillende radiozenders, waarbij de technici uit Drenthe in een reclamespot vertellen hoe het is om te werken en te leven in Drenthe.

9sep2014

Provincie Fryslân, Groningen en Drenthe vinden het belangrijk dat groei binnen de landbouwsector in het noorden kan plaatsvinden.

9sep2014

Dinsdag 9 september gaat de Drentse leefbaarheidsmonitor online.

29aug2014

Het Drentse bedrijfsleven exporteert jaarlijks voor miljoenen euro’s. Uit onderzoek blijkt dat er nog veel onbenut exportpotentieel is waar voor het bedrijfsleven veel mogelijkheden liggen.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan
Volg ons op Twitter!
Sitemap overslaan
Sluit sitemap