Proclaimer

De provincie Drenthe is verantwoordelijk voor de inhoud op de website http://provincie.drenthe.nl. Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden op deze website. Toch kan het zijn dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Komt u informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar de redactie van deze website, via het algemene e-mailadres post@drenthe.nl.

Marketing Drenthe is verantwoordelijk voor de inhoud op de website www.drenthe.nl en daaraan gelieerde websites met o.a. toeristische informatie.

Privacy

Alle informatie die ons wordt verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor ze worden doorgegeven (bijvoorbeeld voor een aanvraag). Informatie over bezoeken aan onze site (bijvoorbeeld IP-adressen) gebruiken wij slechts ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze gegevens gebruiken wij nooit ter identificatie van individuele personen.

Via onze website wordt ook een cookie geplaatst van Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar -en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Het is mogelijk om cookies (gedeeltelijk) te weigeren. Hoe u dit kunt doen, vindt u in de handleiding van uw webbrowser (bijv. Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome).

Links naar andere websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u op een hyperlink naar zo'n externe site klikt, verlaat u de website van de provincie Drenthe en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor die site gelden. De provincie Drenthe is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze sites wordt gepresenteerd.

Auteursrecht

De provincie Drenthe bezit het auteursrecht op alle informatie die op http://provincie.drenthe.nl toegankelijk is gemaakt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is niet toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. Via post@drenthe.nl kunt u nadere informatie opvragen over het gebruik van het materiaal.

Ingezonden reacties

Bij ingezonden reacties op weblogs en nieuwsberichten behoudt de redactie van de provincie zich het recht voor om een bericht te wijzigen, niet meteen te plaatsen of te weigeren. Tevens behoudt de redactie zich het recht voor om een al geplaatste reactie te wijzigen of te verwijderen. Discriminerende, kwetsende en beledigende teksten worden niet geplaatst.

Laatst bijgewerkt op 19 januari 2016.

Zie ook