Header website - Lente op de Westerbrink

23jul2014

Vandaag is een dag van nationale rouw en vanmiddag rond 16.00 uur worden de eerste slachtoffers van de vliegramp verwacht op het vliegveld van Eindhoven.
Vanwege de plechtigheid rondom de nationale rouwdag is het provinciehuis vanaf 15.45 uur vandaag niet meer telefonisch bereikbaar.

De bruggen en sluizen in de provincie Drenthe worden vanmiddag van 15.55 tot 16.05 niet bediend.

18jul2014

Het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe heeft met afschuw kennisgenomen van de vliegramp in Oekraïne.

14jul2014

Knippen en scheren. Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar is er handig in.

10jul2014

Het stormt in de zorg. Er wordt flink bezuinigd en de werkgelegenheid staat onder druk.

9jul2014

Deze week verschijnt de informatiepagina Drenthe Dichtbij weer in de huis-aan-huisbladen. Deze informatiepagina van de provincie, die ook als webpagina verschijnt, brengt maandelijks allerlei nieuws over Drentse zaken.

9jul2014

De werkgroep “aansluiting N34 Klijndijk/Odoorn” is gestart met het onderzoek naar de plaats waar de ongelijkvloerse aansluiting moet komen.

9jul2014

De provincie Drenthe begint maandag 11 augustus met de vervanging van de Pijlebrug over de Drentsche Hoofdvaart, ten noorden van Meppel.

8jul2014

Een technologie waarbij het mogelijk is om gebruikte plantaardige oliën en vetten, zoals frituur vet en zonnebloem olie om te zetten naar een brandstof met de kwaliteit van benzine, kerosine en diesel.

7jul2014

Het concours CH De Wolden trekt jaarlijks duizenden bezoekers en deelnemers uit binnen- en buitenland.

7jul2014

Op vrijdag 4 juli heeft gedeputeerde Henk van de Boer samen met wethouder Nina Hofstra de Expeditiepoort Water van Geopark de Hondsrug geopend.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan