Header website - Lente op de Westerbrink

19aug2014

GS-besluiten van 19 augustus 2014

1aug2014

In het open water van de vaarten en kanalen in Assen is mogelijk sprake van botulisme.Er zijn dode vissen en dode vogels aangetroffen. De provincie Drenthe adviseert om voorlopig niet meer te zwemmen in de Drentse Hoofdvaart, het Noord-Willemskanaal en het Havenkanaal in Assen.

1aug2014

De provincie Drenthe en Waterschap Hunze en Aa’s geven een negatief zwemadvies voor de zwemplas van Sportlandgoed Zwartemeer in Zwartemeer.

24jul2014

Vanmorgen heeft Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar namens het Drentse college van gedeputeerde staten het condoleanceregister getekend voor het omgekomen gezin Van der Linde uit Roden.

23jul2014

Vandaag is een dag van nationale rouw en vanmiddag rond 16.00 uur worden de eerste slachtoffers van de vliegramp verwacht op het vliegveld van Eindhoven.
Vanwege de plechtigheid rondom de nationale rouwdag is het provinciehuis vanaf 15.45 uur vandaag niet meer telefonisch bereikbaar.

De bruggen en sluizen in de provincie Drenthe worden vanmiddag van 15.55 tot 16.05 niet bediend.

18jul2014

Het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe heeft met afschuw kennisgenomen van de vliegramp in Oekraïne.

14jul2014

Knippen en scheren. Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar is er handig in.

10jul2014

Het stormt in de zorg. Er wordt flink bezuinigd en de werkgelegenheid staat onder druk.

9jul2014

Deze week verschijnt de informatiepagina Drenthe Dichtbij weer in de huis-aan-huisbladen. Deze informatiepagina van de provincie, die ook als webpagina verschijnt, brengt maandelijks allerlei nieuws over Drentse zaken.

9jul2014

De werkgroep “aansluiting N34 Klijndijk/Odoorn” is gestart met het onderzoek naar de plaats waar de ongelijkvloerse aansluiting moet komen.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan