Header website - Lente op de Westerbrink

17apr2014

Assen staat vandaag in het teken van monumenten over oorlog en vrijheid: het kunstwerk Luisteren naar Vrijheid is onthuld en de Aanmoedigingsprijs Oorlogsmonumenten is uitgereikt.

17apr2014

Het beledigen van bevolkingsgroepen lijkt een trend te worden onder bekende Nederlanders.

17apr2014

Kunnen politici zich inleven en wordt er eigenlijk wel geluisterd? Aanleiding voor deze vraag is het gesprek dat de statenleden Jan Luuk Stel (VVD) en Dick Dijkstra (CDA) hebben gehad met de deelnemers van Gast van de Staten op woensdag 16 april.

17apr2014

In de periode van 28 april tot en met 1 mei 2014 voert de provincie Drenthe in de avonduren en ’s nachts reparaties uit aan de N34 tussen de aansluiting Gasselte en de rotonde Gieten.

16apr2014

De Staten zijn akkoord gegaan met een nieuwe overeenkomst tussen de provincie Drenthe en de gemeente Assen m.b.t. de FlorijnAs. Hiermee neemt de gemeente de verantwoordelijkheid voor het project over van de provincie.

16apr2014

Op initiatief van de Staten hebben Gedeputeerde Staten (GS) een ‘breedbandaanpak' geformuleerd. Onderdeel hiervan is dat 250.000 euro beschikbaar gesteld wordt om breedbandinitiatieven in Drenthe te ondersteunen. In de vergadering van 16 april stemden de Staten unaniem in met het Plan van aanpak Breedband Drenthe.

16apr2014

Gedeputeerde staten hebben 180.000 euro beschikbaar gesteld voor 15 culturele initiatieven. Deze subsidieronde komen vooral de festivals aan bod.

16apr2014

De meerderheid van de Drentse Staten heeft 16 april ingestemd met de verkoop van de provinciale aandelen in afvalverwerker Attero aan Waterland Private Equity Investments.

16apr2014
Van 18 april tot en met 28 april 2014 voert de provincie Drenthe onderhoudswerkzaamheden uit aan drie bruggen in de Drentsche Hoofdvaart.
15apr2014

De GS-besluiten van dinsdag 15 april 2014.

Delen op LinkedInDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op Yammer
Navigatielinks overslaan